Henkilökohtainen muistosivu ikuistaa rakaaan tähtiin.

22 Feb 2021

Nimeä muistotähti ja luo henkilökohtainen Tähtisivu. Käytä Tähtisivua muistomerkkinä verkossa ja pidä parhaat muistot elossa ikuisesti. Lue tästä blogista kaikki muistosivun luomisesta.

Nimeä muistotähti ja pidä rakkaasi muisto lähellä aina. On kaunis asia muistaa rakasta poismenon jälkeen. Tähtisivu, jonka saat Online Star -lahjan kanssa, on hieno paikka muistaa rakasta henkilöä. Muokkaa Tähtisivua ja tee siitä muistosivu. Voit kerätä Tähtisivulle viestejä muilta. Tämä on erinomainen tapa muistaa rakastettua. Katso alla oleva video ja näet miten voit muuttaa Tähtisivun verkossa olevaksi muistoksi.

Muistosivun luominen

Näytämme videolla tärkeimmät vaiheet, miten luot henkilökohtaisen muistosivun.

Pääsy henkilökohtaiselle muistosivulle

Kun muistotähti nimetään saat Tähtisivun. Tämän Tähtisivun kirjautumistiedot löytyvät OSR -koodin selityssivulta, joka on osa OSR -lahjapakkausta ja Online Star -lahjaa. Pääset kirjautumaan Tähtisivullesi tällä selityssivulla annetuilla tiedoilla. Luo tästä Tähtisivustasi muistosivu muokkaamalla sivua haluamallasi tavalla. Voit vaihtaa seuraavia elementtejä:

Muuta muistosivusi väriä

Säädä tähtisivusi väri punaiseksi, siniseksi tai vaaleanpunaiseksi. Valitse esimerkiksi rakkaasi suosikkiväri tai sininen väri. Sininen symbolisoi yötaivasta, josta muistotähtesikin löytyy.

Kirjoita henkilökohtainen tervetuloviestisi

Kirjoita tervetuloviestisi muistosivulle ja toivota vieraat tervetulleeksi sinne. Mieti, mikä oli poistuneen rakkaasi suosikkikirjan tai elokuvan teksti. Tai kirjoita tervetuloviesti kaikille muistosivulla vieraileville sukulaisille. Tervetuloviestissä voit myös ilmoittaa, onko lähisukulaisilla mahdollisuus jättää viesti surunvalitteluihin verkossa.

Muistosivun oletuskuvan vaihto

Vaihda oletuskuva henkilökohtaiseen kuvaan, jonka haluat olevan osa muistosivua. Oletuskuva löytyy oikealta Tähtisivun yläosasta.

Tälle kuvalle on lukemattomia mahdollisuuksia. Valitse esimerkiksi tunnelmallinen valokuva, joka sopii muistosivun tyyliin. Tai valitse hyvä kuva rakkaastasi. Tästä kuvasta tulee muistosivusi keskipiste.

Lähetä kuvia ja videoita

Tähtisivun keskellä voit jakaa valokuvia ja videoita mukavista hetkistä ystävien ja perheen kanssa. Voit kerätä jopa 12 kaunista valokuvaa muistoista, joita sinulla ja muilla on ollut rakkaasi kanssa. Pidä kaikki muistot lähelläsi, etkä koskaan kadota niitä näkyvistä.

Lisää muistosivulle video rakkaastasi. Valitse lomavideo, hänen suosikkikappaleensa YouTubesta tai perhejuhlista otettu video. Voit valita sen aivan itse.

Luo surunvalittelulista

Jätä viesti muistosivulle. Tähtisivu on upea paikka pitää rakkaasi muisto elossa. Tee se käyttämällä Tähtisivua surunvalittelujen kirjaamispaikkana.

Keräämällä surunvalitteluja muistosivulle, luot verkossa rakkaallesi kauniin ja tunteellisen muistomerkin. Ja mikä tärkeintä, keräämällä näitä viestejä et ole koskaan yksin. 

Jaa muistosivu muiden kanssa

Kun sivu on muokattu henkilökohtaiseksi toiveidesi mukaisesti, jaa muistosivu muille. Voit tehdä sen helposti sivun ylä- ja alaosassa olevalla Jaa-painikkeella. Näiden painikkeiden avulla voit jakaa Tähtisivun sähköpostiin, Facebookiin, Twitteriin, Pinterestiin, WhatsAppiin ja muualle.

Ikuista rakkaasi tähtiin

Kun nimeät tähden muistoksi, saat pääsyn henkilökohtaiselle Tähtisivulle. Tässä blogissa näytimme, kuinka luot muistosivun rakkaallesi. Miten voit vaihtaa sivun väriä ja lisätä henkilökohtaisia kuvia. Viimeinen vaihe on tietysti muistosivun jakaminen perheen, ystävien ja muiden sukulaisten kanssa. Muuta verkossa oleva Tähtisivu muistosivuksi ja pidä rakkaasi muisto ikuisesti lähellä.

Nimeä muistotähti