Find din stjerne med OSR teleskopet

OSR Telescope

OSR teleskopet følger med hver superstjernegave. Begynd dit stjernekiggeri med dette brugervenlige redskab. Gør cylinderen længere, peg den mod himlen og fokuser linsen, så du kan finde din stjerne. I denne blog har vi samlet alt det, du skal vide om OSR teleskopet.

Hvad er OSR teleskopet?

OSR teleskopet er en specialdesignet, kompakt stjernekikkert/teleskop, som følger med i OSR’s magiske superstjernegave. Med den nattehimmelblå farve og de gyldne detaljer er dette mini-teleskop et rigtig flot redskab. Og på siden kan du se logoet for Online Star Register. Dette teleskop med én linse er omkring 3,5 centimeter i diameter og 14 centimeter langt. Objektivet giver dig et lyst, bredt og langt synsfelt. Og når du forlænger den tredelte cylinder, vil du kunne se stjerner, der befinder sig endnu længere væk!

Hvor finder jeg OSR teleskopet?

Hver superstjernegave omfatter OSR teleskopet sammen med OSR gavepakken, stjernegloben, VR-brillerne og superstjerneplakaten. Du finder teleskopet i midten af gaveæsken mellem stjernegloben og VR-brillerne. På billedet forneden kan du se et eksempel på en superstjernegave, hvor OSR teleskopet er fremhævet.

OSR Telescope

Kanal til kosmos

Et teleskop er et magisk redskab, da det kan opsnappe ting, som menneskelige øjne ikke kan! Teleskoper kan opsamle lys, som vores øjne ikke er i stand til. OSR teleskopet er det perfekte supplement til enhver opdagelsesrejsendes lomme. På grund af den lille størrelse er det forlængelige teleskop perfekt til at tage med på stranden, i parken eller hvor som helst, hvor du kan se på stjernerne. Giv dette mini-teleskop til en, der er fascineret af nattehimlen, og få strålende øjne som tak.

Gå ud og se op!

Få stjerner i øjnene ved at udforske himlen i løbet af en nat. Du kan se stjerner, stjernebilleder samt Månen med dit blotte øje. Alligevel er du i stand til at udforske endnu mere af galaksen med et teleskop eller en stjernekikkert. Begynd derfor dit stjernekiggeri med dette brugervenlige teleskop. Forlæng cylinderen på teleskopet, og peg derefter teleskopet mod himlen. For at få et perfekt fokus skal du justere cylinderen lidt og dreje linsen langsomt. Det vandtætte design gør det endda muligt for dig at se på stjernerne under forskellige vejrforhold. Bare vær forsigtig med kraftig regn eller sne. Brug dine stjernekoordinater til at lokalisere din egen stjerne på nattehimlen. God fornøjelse på din teleskopiske rejse!

OSR teleskopet er et specialdesignet, forlængeligt teleskop, der følger med i OSR’s superstjernegave. Brug dit teleskop og stjernekoordinaterne for at lokalisere din egen stjerne på nattehimlen. Den smukt designet ministjernekikkert/teleskop kan også pynte derhjemme. Få stjernerne tættere på og fyld dit hjerte med evige minder.

Bestil superstjernegaven!