Få mere viden med det GRATIS OSR faktablad om konstellationen

03 sep 2019

OSR Constellation Factsheet

Online Star Register tilbyder et GRATIS faktablad om konstellationen, når du køber OSR Gavepakken og Online Stjernegaven. Dette blad kan downloades og har alle de oplysninger, du har brug for, for at du kan lære mere om den konstellation, hvori din stjerne er navngivet. Imponer modtageren med din omfattende viden om vedkommendes valgte konstellation!

Vi lover dig, at når vi støder på nye oplysninger om din stjerne, vil vi GRATIS føje dem til din stjerneregistrering. Når du navngiver en stjerne i Online Star Register, oprettes der et digitalt faktablad, som er til rådighed til alle 88 konstellationer. Sammen med faktabladet følger der personlige oplysninger om din specifikke konstellation. Nu har alle nye og eksisterende kunder adgang til dette smukt designet dokumment.

Hvordan får du adgang til faktabladet om konstellationen?

Anvend de følgende punkter for at finde bladet:

  • Log ind på din kontoosr.org. De kunder, der har navngivet en stjerne i Online Star Register, kan downloade bladet.
  • Naviger hen til dokumenter, der kan downloades for at finde faktabladet om konstellationen.
  • Download bladet for at se det. Bladet kan printes, hvis du gerne vil føje det til din gave.
  • Send PDF-dokumentet til modtageren pr. e-mail. Kunden, der har kontoen, har mulighed for at sende det digitale dokument pr. e-mail til modtageren af gaven.

Hvad står der i bladet?

Konstellationsbladet omfatter:

  • En baggrundshistorie med vigtig information om astronomiske og astrologiske komponenter.
  • Et resumé af bemærkelsesværdige stjerner i konstellationen. Herunder de officielle stjernenavne på latin.
  • Din helt egen stjerneregistrering. Faktabladet er personliggjort med stjernenavnet og registreringskoden, så det altid viser dine unikke oplysninger.
  • Blændende grafisk design , som OSR har lavet for at visualisere konstellationens symbolik.
  • Et kort over konstellationen. Det viser ikke alene konstellationen, men også en lang række himmellegemer i og omkring konstellationen! Det viser også deklinationen og højre opstigning, så du kan finde det sted, hvor konstellationen er synlig på nattehimlen.

Vigtige oplysninger om konstellationen i bare ét blad!

Det GRATIS OSR faktablad om konstellationen kan downloades i din kundekonto. Udover de fantastiske visualiseringsværktøjer, der allerede er til rådighed, sammenfatter faktabladet om konstellationen de vigtigste oplysninger i ét blad.

Få mere at vide om din stjerne og den konstellation, den ligger i. Anvend det, så både du og modtageren kan samle ekstra information og dermed får det meste ud af din gave!

Har du ikke navngivet en stjerne endnu? Vælg en af de 88 konstellationer, hvori du kan navngive en stjerne, og find ud af, hvad vi ellers har at tilbyde dig.

Navngiv en stjerne i den konstellation, som du selv vælger!