Det hvide og blå stjernecertifikat

White and Blue Star Certificate

Når du bestiller en Superstjernegave, kan du vælge mellem et hvidt og et blåt stjernecertifikat. Certifikatet indeholder dit valgte stjernenavn, stjernedato, stjernebillede, stjernens koordinater og en unik registreringskode. Kan du ikke bestemme dig for, hvilken farve du skal vælge? I denne blog fortæller vi dig mere om det hvide og blå stjernecertifikat.

Stjernecertifikatet

Stjernecertifikatet er en smuk påmindelse om din helt egen stjerne. Certifikatet er dit bevis på din evige stjerneregistrering i Online Star Register. På certifikatet kan du se dit stjernenavn, stjernedato, din valgte konstellation, stjernens koordinater og din unikke registreringskode. Stjernecertifikatet har et magisk design med et officielt OSR segl og gulddekorerede detaljer. Den perfekte gave, der kan imponere familie og venner.

Hvor finder jeg certifikatet?

Hver Superstjernegave omfatter OSR-gavepakken sammen med stjernegloben, OSR-teleskopet, VR-brillerne og superstjerneplakaten. Inde i OSR-gavepakken finder du stjernecertifikatet. Du skal blot folde konvolutten ud for at se certifikatet. På højre side af certifikatet finder du dine dokumenter med stjerneregistreringen, der ligger i et indlæg. På billedet nedenfor kan du se et eksempel på OSR-gavepakken, hvor stjernecertifikatet er fremhævet.

White and Blue Star Certificate

Hvidt certifikat

Udover at vælge stjernenavn, anledning, konstellation og stjernefarve, kan du nu også vælge farven på dit stjernecertifikat, når du bestiller en Superstjernegave. Du kan vælge at få dit certifikat i en lys hvid eller i en smuk nattehimmelblå farve. Det hvide certifikat indeholder en blå skriftfarve og gulddetaljer. Denne farve er det perfekte valg, hvis du godt kan lide lyse naturlige farver. Certifikatet, der har A4-størrelse, ser endnu mere smukt ud, hvis du hænger det på væggen i en træramme.

White and Blue Star Certificate

Blåt certifikat

Det blå certifikat er det bedste valg til dem, der er vilde med universet. Forestil dig selv ude i rummet, når du ser på dette smukke blå dokument. Vis certifikatet, der har A4-størrelse, frem i en gylden billedramme, så farven matcher den gyldne tekst på certifikatet. Anbring dit certifikat et sted, hvor du kan nyde de smukke nattehimmelblå farver når som helst på dagen. Det blå stjernecertifikat fås eksklusivt i Superstjernegaven.

I denne blog har vi beskrevet alt det, du skal vide om det hvide og blå stjernecertifikat. Vælg stjernecertifikatet i enten en lys hvid farve eller en smuk nattehimmelblå farve. Vis dit certifikat frem og fyld dit hjerte med evige minder.

Bestil Superstjernegaven!