OSR selslysende stjerneklistermærke

01 dec 2020

glow in the dark sterrensticker

Hver OSR Gavepakke indeholder et unikt, selvlysende stjerneklistermærke. I denne blog har vi samlet alt det, du har brug for at vide om det selvlysende stjerneklistermærke. Hvis du ikke vil gå glip af denne magiske, selvlysende stjerne, så læs endelig videre.

Hvad er det selvlysende stjerneklistermærke?

Det selvlysende stjerneklistermærke er en særlig designet del af vores OSR Gavepakke. Med hver gave får modtageren stjerneklistermærket på OSR kodeforklaringsskemaet, sammen med vores stjernecertifikat, et personliggjort brev, et detaljeret roterende stjernekort og et tekstkort med en personlig besked i en smuk gavekonvolut.

På det selvlysende stjerneklistermærke finder du stjernenavnet og registreringskoden for den stjerne, du har navngivet. Du kan bruge din personlige registreringskode til at finde din stjerne i Online Star Register. Se din stjerne på forskellige måder ved at indtaste din registreringskode i en af vores gratis apps. Nu vil du kunne fremvise din stjerne til venner og familie.

Hvor finder jeg stjerneklistermærket?

Du finder det selvlysende stjerneklistermærke i midten af OSR kodeforklaringsskemaet. Dette skema er lavet af særligt papir, så du vil nemt kunne tage klistermærket af. Alle de oplysninger, du har brug for, så du kan finde din stjerne ved hjælp af vores visualiseringsværktøjer, er til stede på forklaringsskemaet.

Ikonerne omkring stjernen repræsenterer disse værktøjer. Oplysningerne angiver:

  • Hvor du kan finde din stjerne i Online Star Register og hvordan du kan se stjernen via One Million Stars,
  • Hvor du kan læse forklaringen til, hvordan du bruger det drejelig stjernekort,
  • Hvordan du finder flere oplysninger om den konstellation, i hvilken din stjerne er navngivet,
  • Hvor du kan downloade OSR Star Finder app’en og hvordan du bruger den,
  • Og sidst men ikke mindst hvor du kan se og opdatere din personlige stjerneside.

På billedet forneden kan du se et eksempel på OSR kodeforklaringsskemaet med det selvlysende stjerneklistermærke i midten.

glow in the dark sterrensticker

Selvlysende stjerneklistermærke

Hvordan fungerer det?

Hvis du gerne vil bruge stjerneklistermærket, skal du forsigtigt fjerne det fra midten af OSR kodeforklaringsskemaet. Nu kan du sætte klistermærket, hvor du vil! Sæt det fast på væggen i dit soveværelse, eller op i loftet. Nu kan du hurtigt finde din stjerne i Star Finder App’en, idet du indtaster registreringskoden, der står på stjernen. Alle de oplysninger, du har brug for, for at du kan fremvise din stjerne på dens plads på himlen, er nu blot et glimt væk. Stjerneklistermærket kan klæbes fast på alle overflader, forudsat at de er støv- og fedtfrie.

Den selvlysende stjerne genoplader sig selv, når den udsættes for lys. Før den kan lyse i mørket, skal den først udsættes for en lyskilde i et lille stykke tid. Den hurtigste måde at oplade stjernen på er at udsætte den for direkte sollys eller en lysstråle fra en lampe. Når du så dæmper lyset i lokalet, vil stjernen lyse op. Ligesom magi! Nu har du et strålende lys at se på, når det er mørkt.

Find hurtigt og nemt din egen stjerne med det selvlysende stjerneklistermærke!

Det unikke selvlysende stjerneklistermærke er en fremragende måde, hvorpå du kan finde frem til din stjerne. Dit stjernenavn og registreringskode er trykt på denne stjerne. Med oplysningerne på stjerneklistermærket kan du nemt finde din stjerne på himlen. Indtast koden i Star Finder app’en eller via One Million Stars browser app’en, og rejs gennem universet hen imod din egen stjerne. Sæt klistermærket fast et særligt sted, sluk for lyset og nyd den selvlysende effekt.