Navngiv en stjerne som en original venskabsgave

original venskabsgave

Leder du efter en betydningsfuld og original venskabsgave? Vis din kære ven, hvor meget du sætter pris på ham/hende ved at navngive en stjerne i Online Star Register. Venskabet mellem dig og din bedste ven fortjener at blive foreviget blandt stjernerne. En magisk gave, der holder for evigt, ligesom jeres venskab!

Mange års venskab

De venskaber, folk danner nu til dags, er ret flygtige og varer ikke særlig længe. På grund af den tid, vi lever i, er alt hurtigt og digitalt. Med et venskab, der varer længere end syv år, virker det til, at I har skabt et bånd og et venskab, der højst sandsynligt vil holde hele livet. Det er vigtigt, at I bliver ved med at overraske hinanden ind imellem. Vis, hvor meget du sætter pris på din bedste ven ved at give en original venskabsgave, der vil holde for evigt!

Navngiv en stjerne

Leder du efter en betydningsfuld og original venskabsgave til din kære ven? Så er det den perfekte gave at navngive en stjerne. Du navngiver en rigtig stjerne, som man kan finde på nattehimlen. Vælg begge jeres navne som stjernenavnet, f. eks Olivia og Evie. Jeres navngivne stjerne og særlige stjernedato vil lyse på himlen i millioner af år fremover.

Original Friendship gift

Magisk og original venskabsgave

Når du har navngivet en stjerne i Online Star Register, modtager du OSR pakken med venskabsgaven. Denne gave er helt personlig med jeres navne og særlige dato. Gaven omfatter et stjernecertifikat, et roterende stjernekort og et blændende tekstkort med en personlig besked til din bedste ven. Vil du gerne overraske din gode ven på et uventet tidspunkt? Det kan du nu ved at navngive en stjerne! OSR gavepakken kan sagtens komme i enhver postkasse, så din ven behøver ikke at være hjemme for at modtage den.

OSR Stjerne-pauseskærmen

OSR gavepakken giver jer adgang til den digitale del af denne magiske gave, herunder OSR Stjerne-pauseskærmen. Med OSR stjerne-pauseskærmen kan I se jeres strålende stjerne som baggrund på jeres smart telefon eller computer. Download stjerne-pauseskærmen via din kundekonto hos OSR og anvend den som baggrund. Sådan vil I altid have jeres særlige stjerne i nærheden.

Navngiv en stjerne som en betydningsfuld og original venskabsgave. Download OSR stjerne-pauseskærmen og installer jeres stjerne som baggrund på jeres telefon eller computer. På den måde vil I blive mindet om jeres særlige venskab når som helst på dagen. Overrask din gode ven nu med den mest originale gave i universet!

Navngiv en stjerne som en original venskabsgave!